Ken je dat gevoel? Dat moment waarop er iets moois uit je handen komt? Wat begon als een idee, zomaar ontpopt in je hoofd, houd je nu vast met je handen. Je hebt het zelf gemaakt, je eigen creatie.

Intentie Geurkaarsen

Heerlijk vind ik het, een beetje verslavend ook wel. Ik heb het nodig, creatief bezig zijn geeft me energie en voldoening. Toen ik moeder werd was het wel even zoeken naar een nieuwe balans. Je kindje staat op de eerste plaats en de eerste periode ben je vooral bezet en ligt je focus daar. Smeden is een tijdrovend proces en ik verlies ook altijd alle besef van tijd als ik in mijn werkplaats bezig ben. Niet zo geschikt dus als je net even 2 uurtjes voor jezelf hebt tijdens het middagslaapje van je dreumes.

En zo ontstond eigenlijk als vanzelf het idee om zelf geurkaarsen te maken. Ons huis staat er altijd vol mee. De sfeer die een ruimte ademt heeft invloed op hoe ik mij voel en thuis is het daarom warm, zacht en rustig. Een fijne geurkaars helpt daarbij.

Daarnaast heb ik een enorme liefde voor Moeder Natuur. Planten, dieren, bloemen, edelstenen en kruiden. De schoonheid ervan blijft me verbazen. Al deze liefdes komen samen in de kaarsen die ik maak. De heerlijke etherische olie in combinatie met gedroogde bloemen en kruiden prikkelen de zintuigen. De mooie edelstenen maken het plaatje compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *