Met heel mijn (moeder)hart hoop ik dat Moederdag ook voor jou een leuke dag is. Misschien ben je ook zelf moeder en laat je je lekker verwennen. Of zet je je eigen moeder net even extra in het zonnetje met een leuke verrassing.

Geurhanger, gratis bij elke bestelling tot Moederdag.

Aan originele cadeau ideetjes bij Moonstone Magic geen gebrek! Een mooi sieraad, fijne geurkaars of een mooie agaatschijf met een lichtje erachter. Alles is met liefde en met de hand gemaakt. En dat maakt je cadeau toch net iets bijzonderder. Je krijgt er ook nog een mooie geurhanger bij, gratis en voor niets. En we pakken je bestelling mooi in zodat het echt een feestje wordt om te krijgen. En die geurhanger, die mag je natuurlijk ook lekker voor jezelf houden he! We won’t tell 😉

Natuurlijk kan al die aandacht voor Moederdag je ook herinneren aan een gemis, een verstoorde relatie of zelfs je eigen rol als moeder die niet is zoals je dat graag zou willen. Ook dat is oké. Verdriet hoort bij het leven en mag er ook zijn. Besteed wat extra tijd en aandacht aan jezelf rond deze periode. Sta eens stil bij wat je nodig hebt en vul je hart met waar je blij van wordt.

Hoe je (Moeder)dag er ook uitziet, take care of you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *